Kamis, 24 Juli 2014

Jopa Pecan puun ja pehmeä valo

Jopa Pecan puun ja pehmeä valo on nyt kasvaa nopeasti. Jos aiemmin Pecan puuta voidaan heikkolaatuista puuta materiaaleja, puuta Pecan nyt on jalostettu erilaisia ​​vienti laatu käsitöitä. Havaijilla esimerkiksi puuta on käytetty myös olla ainesosa kodin ja keittiökalusteiden. Istutus Siemenet Pecan
sakaupoker.com agen poker online texas poker yang terpercaya Kun olet tietoinen mahdollisista hyödyntämättä pekaanipähkinä, nyt sinulla mengetahi myös joitakin erikoismerkkejä hasselpähkinä. Etenkin istutus Pecan vaikuttavaa ja tehokasta.

    
Istuttaa siemeniä pekaanipähkinät optimaalisesti sinun pitäisi tehdä istutus kalkkipitoinen tai hiekkaista maata alanko 0-800 m merenpinnan yläpuolella ja 150 -2400 metrin sademäärä vuodessa. Vaikka se on parempi tehdä istutus tasamaalla, mutta hasselpähkinä siemenet voivat säilyä maaperässä jyrkkä ja kuoppainen.
    
Istutus pekaanipähkinä kaupallisiin tarkoituksiin, pitäisi ostaa siemeniä kasvullisen Pecan tuloksia. Koska yleensä seurausta kasvullisen kasvit kasvavat nopeammin.
    
Kuten kaikki muutkin maa valmisteluprosessi, painopiste on tyhjentää maa rikkakasvien, orgaanisia ja ei-orgaanisia jätteitä, sitten muokkaus ja lannoitus. Sen jälkeen vain tehdä istutus reiät 10 m etäisyydellä ja istutus reikä noin 60 cm. Suorita istutus alussa sadekausi.
    
Post-istutus hoito täällä koostuu:
        
Säännöllistä kastelua sinun täytyy tehdä joka päivä vasta 6 kuukauden kuluttua hasselpähkinä taimia ja kun kasvit ovat suuria. Kastelukannu voit vähentää intensiteettiä, niin että maaperä ei ole liian kostea ja helpottaa rappeutuminen.
        
Lannoitusta vielä sinun täytyy tehdä, erityisesti istutuksia kaupallisiin tarkoituksiin. Miten ruokkia lanta ja virtsa. Alkuaikoina annettava annos 2 kg perpohon. Ja on edennyt pitkälle, kun hedelmiä, voit lisätä lannoitetta saanti on jopa koossa 30 kg.
        
Leikkaaminen on myös yksi hoitoja, jotka tarvitsevat huomiota. Se on tarkoitettu valvonta kasvi, löytää taudin risuihin. Karsi terveitä oksia kalastukseen kukkia ja hedelmiä kasvua.
        
Tuholaistorjunta Pekaanipähkinät on suihkuttamalla hyönteisten torjunta-annoksena, joka ei ole liian korkea. Tämä voi johtaa siihen, olosuhteissa, jotka voivat joskus saastuneet hasselpähkinä hyönteismyrkky.

SARANA99.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYASeuraavassa on muutamia asioita, jotka piti korostaa viljely hasselpähkinä. Ilman monimutkaisia ​​tekniikoita ja tuottavuus ovat hyvin tasapainossa mahdollisuuksia hyödyntämätön markkina pekaanipähkinät. Siksi Pecan taimi istutus vaivaa on todella lupaava. Mitä mieltä olet? (Lue: Seed investointimahdollisuuksia vahva Wood) Aiheeseen liittyviä artikkeleita vientimahdollisuuksia siementen Pecan Edut Pinang Istutus siemenet
Edut Pinang Istutus siemenet Potentiaali Viljely Istutus Siemenet Acacia mangium
Potentiaali Viljely Istutus Siemenet Acacia mangium Istutus Siemenet yritykset ovat edelleen Melinjo Mahdolliset
Istutus Siemenet yritykset ovat edelleen Melinjo Mahdolliset Puinen Seed investointimahdollisuuksia Poikkeukselliset
Puinen Seed investointimahdollisuuksia Poikkeukselliset
Tagged kanssa: • Pecan taimi viljely istuttamalla peka
BUNDAPOKER.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA anipähkinä pekaanipähkinät • • • myyntihinta Pecan taimi Pecan taimi Pecan puita • pekaanipähkinät • • • mahdollisten Pecan Pecan viljelykasvien

Tidak ada komentar:

Posting Komentar